Build 4441: A line pops up

Discuss MyInfo and get help here
Post Reply
Tester
Posts: 165
Joined: Tue Oct 22, 2013 12:08 pm

Build 4441: A line pops up

Post by Tester » Wed May 17, 2017 3:05 pm

Yesterday I updated to build 4441 of version 6.35.

It seems to me that with this build an additonal frame around the editor has been added (or the already existing one is stronger?) (I marked it with red arrows in the following picture).

I do not remember exactly how it was before, but in any case it looks (a little bit) different now. I preferred the old look but this is not the main point. Another thing is a little bit annoying (for the eyes):

When creating a new document (or when changing from one document to another either via the commands "Go back" / "Go forward" or by clicking on a link to another document), for a short time a grey line pops up near the lower end of the editor. (Obviously it is this new frame before it gets its right position). It happens quite quickly (a second or so), so I can make no screenshot but I draw the line in the following picture approximately in the color and the area where it appears (see blue arrow).

Image

It would be fine if this could be reversed again. Thank you.

Petko
MyInfo Support
Posts: 1502
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Fri May 19, 2017 9:43 am

Anybody else experiencing this issue? I have troubles reproducing it on my test machine..

Jon
Posts: 31
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Fri May 19, 2017 11:34 am

Not here.

Jon

Tester
Posts: 165
Joined: Tue Oct 22, 2013 12:08 pm

Post by Tester » Wed May 24, 2017 3:57 pm

Petko, is it possible to download somewhere the (older) build 4375?

I think it was the last one before build 4441 and as it worked for my needs without any problems it would be fine if I had the possibility to revert to 4375. (Not sure if I will do it finally, but just to have the possibility.)

(With the newest build 4456 the little issue described in this thread continues to exist.)

Petko
MyInfo Support
Posts: 1502
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Thu May 25, 2017 12:32 pm

Can you drop me a line at support@milenix.com from your current email? I will send you back a link to this older build.

Tester
Posts: 165
Joined: Tue Oct 22, 2013 12:08 pm

Post by Tester » Thu May 25, 2017 8:56 pm

Thanks, Petko. The mail is sent.

Post Reply