Search found 38 matches

by Jon
Sat Jan 05, 2019 12:39 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [confirmed] Extremely large header when copying from website
Replies: 9
Views: 395

Re: [confirmed] Extremely large header when copying from website

This did not occur with earlier versions of MyInfo. So it started with 6.37? I just tested with 6.36. The header fonts are 80 point as described and no images are showing, just image placeholders. So yes, this occurs in 6.36. It seems to be something about the way this web site is coded (I think). ...
by Jon
Thu Jan 03, 2019 6:48 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [confirmed] Extremely large header when copying from website
Replies: 9
Views: 395

Re: [confirmed] Extremely large header when copying from website

I am not sure. Sorry.

Is it possible that a change in the website caused this?

Jon
by Jon
Thu Jan 03, 2019 12:37 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: Error message when checking for update
Replies: 2
Views: 188

Re: Error message when checking for update

I tried your suggestion. It seems not to be an anti-virus issue. I got the same result. To sum, explicitly allowing all access through my firewall and/or disabling anti-virus does not resolve the error.

Jon
by Jon
Thu Jan 03, 2019 2:06 am
Forum: General Discussion & Support
Topic: [confirmed] Extremely large header when copying from website
Replies: 9
Views: 395

Re: [confirmed] Extremely large header when copying from website

This did not occur with earlier versions of MyInfo.
by Jon
Wed Jan 02, 2019 7:51 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [confirmed] Extremely large header when copying from website
Replies: 9
Views: 395

[confirmed] Extremely large header when copying from website

This may be related to my report about images which was fixed ( https://forums.milenix.com/viewtopic.php?f=1&t=5211 ). Go to the New York Times website (nytimes.com) and choose an article. Select the article with its title. Clip it to MyInfo. The header font is huge. 80 point! Why? I am using Firefo...
by Jon
Wed Jan 02, 2019 1:47 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: Error message when checking for update
Replies: 2
Views: 188

Error message when checking for update

Using the latest version. When manually checking for updates, I receive the message below. Thinking it is a firewall problem, I set up a rule allowing MyInfo full access. It did not help. Is this a website problem, a problem with the program, or a different adjustment I must make?

Thank you.

Jon
by Jon
Tue Jan 01, 2019 11:37 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] Unable to paste images from some websites
Replies: 5
Views: 409

Re: [fixed] Unable to paste images from some websites

I will test more extensively, but the problem seems to be fixed.

Thank you,

Happy new year.

Jon
by Jon
Sun Dec 02, 2018 4:05 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] Unable to paste images from some websites
Replies: 5
Views: 409

Re: Unable to paste images from some websites

Thinking that the change could be also with the website, I downgraded MyInfo and experimented. It seems that this website has changed. But that gets MyInfo only partially off the hook. While I realize that nothing may have changed on MyInfo's side with respect to web capture, other programs (some no...
by Jon
Fri Nov 30, 2018 6:22 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] Unable to paste images from some websites
Replies: 5
Views: 409

[fixed] Unable to paste images from some websites

Something may have happened between the last version of 3.36 and the new version of 3.37. What worked before (not perfectly because some of the formatting used on this website is rather complex) does not work at all. Images that used to be captured are no longer in 3.67. I have not updated Firefox, ...
by Jon
Mon Oct 30, 2017 12:28 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed] Version 6 help file error
Replies: 1
Views: 610

[fixed] Version 6 help file error

Having just started to use tags extensively, I did not notice this error in the help file.

The delimiter for multiple tag entries is not a space. It is a comma. Apparently, spaces are allowed in tags.

Very useful for me - CRTL + Space displays a drop down of all available tags.

Jon
by Jon
Wed Jul 05, 2017 2:23 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: .MIO files in cloud folder is not synced when it is opened.
Replies: 4
Views: 992

Re: .MIO files in cloud folder is not synced when it is opened.

Do you have the file open on your other computer? That could be the problem.

Jon
by Jon
Sat Jun 17, 2017 4:45 pm
Forum: General Discussion & Support
Topic: [fixed in MI6.35b4441] Program freeze
Replies: 14
Views: 1940

Re: [fixed in MI6.35b4441] Program freeze

You need to upgrade to the latest build. It is fixed.