[confirmed] Extremely large header when copying from website

Discuss MyInfo and get help here
Post Reply
Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

[confirmed] Extremely large header when copying from website

Post by Jon » Wed Jan 02, 2019 7:51 pm

This may be related to my report about images which was fixed (viewtopic.php?f=1&t=5211).

Go to the New York Times website (nytimes.com) and choose an article. Select the article with its title. Clip it to MyInfo. The header font is huge. 80 point! Why? I am using Firefox and if I activate page view and then clip, the font is correct.

Thank you for fixing the images. Can anything (other than page view) be done about this overly large header?

Jon

Petko
MyInfo Support
Posts: 2164
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Wed Jan 02, 2019 11:29 pm

Jon wrote:
Wed Jan 02, 2019 7:51 pm
I am using Firefox and if I activate page view and then clip, the font is correct.
How do you do that? I am not sure that I am aware of this Firefox's feature..

Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Wed Jan 02, 2019 11:39 pm

F9 will put you in page view.

Jon

Petko
MyInfo Support
Posts: 2164
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Thu Jan 03, 2019 12:21 am

I'll make some tests and see if something can be done in MyInfo 6 or it is something that can be fixed in MyInfo 7..

Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Thu Jan 03, 2019 2:06 am

This did not occur with earlier versions of MyInfo.

Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Thu Jan 03, 2019 2:09 am

Neglected to say thank you.

Jon

Petko
MyInfo Support
Posts: 2164
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Thu Jan 03, 2019 4:36 pm

Jon wrote:
Thu Jan 03, 2019 2:06 am
This did not occur with earlier versions of MyInfo.
So it started with 6.37?

Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Thu Jan 03, 2019 6:48 pm

I am not sure. Sorry.

Is it possible that a change in the website caused this?

Jon

Petko
MyInfo Support
Posts: 2164
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Fri Jan 04, 2019 11:19 am

It is possible. I see that they use quite a complex markup for the headings in their site.

Jon
Posts: 43
Joined: Mon Feb 20, 2017 10:06 pm

Post by Jon » Sat Jan 05, 2019 12:39 pm

Petko wrote:
Thu Jan 03, 2019 4:36 pm
Jon wrote:
Thu Jan 03, 2019 2:06 am
This did not occur with earlier versions of MyInfo.
So it started with 6.37?
I just tested with 6.36. The header fonts are 80 point as described and no images are showing, just image placeholders. So yes, this occurs in 6.36. It seems to be something about the way this web site is coded (I think).

Jon

Post Reply