[fixed] Note List Font Color not changing properly

Discuss MyInfo and get help here
Post Reply
Crystal401
Posts: 115
Joined: Fri Jul 13, 2007 11:59 pm

[fixed] Note List Font Color not changing properly

Post by Crystal401 »

Hi Petko,

I did a clean install of MyInfo 7.06 full version and tried to change the font/color:

1. Tools>Options>Display>Note list appearance
2. Tools>Options>Display>Note editor appearance

For both:
* changed the font size to 20
* changed the font color to white, red, green etc...
* changed the background to black

Results:
The Note editor updates properly.
The Note list (tree) does not update the font color - it changes to grey and stays that way. Font and background changes did work.

Please advise,
Telesto
Posts: 2462
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto »

Maybe: Format -> Conditional Formatting -> Select Empty notes in the list -> Edit -> Formatting (change the font color)

The Note list (tree) does not update the font color indeed; not sure how it supposed to work
Petko
MyInfo Support
Posts: 2936
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko »

Looks like a bug. I will investigate and fix it.
Crystal401
Posts: 115
Joined: Fri Jul 13, 2007 11:59 pm

Post by Crystal401 »

Hi Petko,
Just wondering if you had a chance to look at this issue.
Regards,
Crystal401
Posts: 115
Joined: Fri Jul 13, 2007 11:59 pm

Post by Crystal401 »

Hi Petko,
I am trying this on 7.09 [6763] and realized it is still the same.
Could you take a look?
Regards,
Petko
MyInfo Support
Posts: 2936
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko »

Yes, I have found that cause of it. It will be fixed in the next update.
Petko
MyInfo Support
Posts: 2936
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko »

Fixed in MyInfo 7.0.9 (build 6797).
Crystal401
Posts: 115
Joined: Fri Jul 13, 2007 11:59 pm

Post by Crystal401 »

Hi Petko,
I am using build 6799 and it has the same problem. Maybe build 6797 to 6799 reverted back the fix?
Regards,
Telesto
Posts: 2462
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto »

Crystal401 wrote: Tue Feb 09, 2021 6:43 pm Hi Petko,
I am using build 6799 and it has the same problem. Maybe build 6797 to 6799 reverted back the fix?
Regards,
It's working well for me. Help -> About shows 6802? The bump from 6797 to 6799 is because of a crash I encountered. Bump from 6799 because of PDF preview not functioning.
Petko
MyInfo Support
Posts: 2936
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko »

Crystal401 wrote: Tue Feb 09, 2021 6:43 pm Hi Petko,
I am using build 6799 and it has the same problem.
Please make sure that you have turned off the Empty Note formatting rule in Format > Conditional Formatting for each notebook.
Crystal401
Posts: 115
Joined: Fri Jul 13, 2007 11:59 pm

Post by Crystal401 »

Hi Petko,
I turned off conditional formatting and everything works now.
Thank you!
Post Reply