"clear filter notes"

Discuss MyInfo and get help here
Post Reply
wsp
Posts: 449
Joined: Thu Aug 07, 2008 8:54 am
Location: Washington, DC

"clear filter notes"

Post by wsp » Thu Mar 19, 2020 2:07 am

That command (the X at the right of the search box) doesn't work for me in MyInfo 7. Is anyone else having that problem?
Bill

wsp
Posts: 449
Joined: Thu Aug 07, 2008 8:54 am
Location: Washington, DC

Post by wsp » Sun Mar 29, 2020 12:59 pm

I've now double-checked, and I find the X command does in fact work on the screen of my Surface Pro. So once again the problem seems to be connected with my medium-resolution (1920 x 1080 pixels, 23") second screen.
Bill

Telesto
Posts: 1213
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto » Wed Apr 08, 2020 8:23 pm

I'm having the same issue for the Filter search box. MyInfo 7.0.5 build 6393

Petko
MyInfo Support
Posts: 2631
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Fri Apr 10, 2020 9:35 am

So, you click the X and nothing happens? Or the text in the quick filter is cleared, but the results are not refreshed?

Telesto
Posts: 1213
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto » Fri Apr 10, 2020 12:00 pm

The X in the filter box does nothing. Doesn't respond to mouse (over). And clicking has no effect either. Uploaded a screencast

Petko
MyInfo Support
Posts: 2631
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Fri Apr 10, 2020 6:31 pm

If you click in the quick filter edit box and press ESC there, does it clear the text and does it reset the filter as expected?

Telesto
Posts: 1213
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto » Fri Apr 10, 2020 7:20 pm

Petko wrote:
Fri Apr 10, 2020 6:31 pm
If you click in the quick filter edit box and press ESC there, does it clear the text and does it reset the filter as expected?
Hmm, needs further investigation. Now it's working again :? The button is highlighted on mouse over & clicking it works. Mystery to me.. However, surely not the first time it refused to work..

Telesto
Posts: 1213
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto » Sat Apr 11, 2020 6:44 pm

And it's blocked again. Still no clue what I did to produce it.

1. It global problem. The button is blocked for all open databases
2. ESC is working as expect.

Telesto
Posts: 1213
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:32 pm

Post by Telesto » Mon Apr 13, 2020 6:53 pm

Finally, a way to reproduce the annoyance
1. Open notebook A.mnb (dropbox)
2. CTRL+SHIFT+K
3. Search dfc & Enter
4. Delete & confirm
5. View -> Trash
6. Empty trash
7. Undo trash + delete in the revision manager (two steps back)
8. Go out of trash (green arrow or view -> Trash)
9. Type dfc in the filter
10. Try to click the empty filter box cross -> Not responding

Petko
MyInfo Support
Posts: 2631
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:33 pm
Contact:

Post by Petko » Tue Apr 21, 2020 11:48 am

I was not able to reproduce it with these steps, but this issue should no longer happen with build 6434.

Post Reply